avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Proprietarul nu imi da fiscalul
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Proprietarul nu imi da fiscalul

Buna ziua. Am cumparat si eu masina de la un om care el o are la randul lui de la atul si nu mi-a dat fiscalul si am dat eu de propietar si nu vrea sa imi ofere fiscalul. Cica celui care i-a vandut-o nu si-a platit impozitul si i-a venit multe amenzi si nu vrea sa mi-l ofere. Ce e de facut ?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:39, 18 Martie 2015
Nu aveti ce sa faceti, nu trebuia sa cumparati fara certificatul de atestare fiscala al vanzatorului pe zero.
Daca amiabil nu solutionati cu vanzatorul in scopul punerii la dispozitie a certificatului fiscal,aveti varianta actionarii acestuia in instanta
Este de preferat ca anterior actiunii in instanta,sa parcurgeti procedura prealabila sa notificati oficial vanzatorul cu obligatia prezentarii certificatului fiscal,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vÂnzare-cumpĂrare Elena-Claudia Elena-Claudia Buna ziua. Am cumparat o masina din data de 11-11-2019, am facut contractul de vanzare-cumparare cu propietarul (el nu este propietarul in carte, este un ... (vezi toată discuția)
Lnmatriculare masina garbacea1 garbacea1 Buna ziua Am cumparat o masina iar la serviciul de inmatriculari mi s-a spus ca nu pot inmatricula masina din cauza ca nu am certificatul de atestare fiscala ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină fără fiscal. Anais sis Anais sis Bună ziua! Am cumpărat o mașină fără fiscal, omul avand o datorie la primărie, și nu poate scoate fiscal, mi-a zis ca după ce va plăti datoria la ... (vezi toată discuția)