avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am cumpărat o mașină fără fiscal.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am cumpărat o mașină fără fiscal.

Bună ziua! Am cumpărat o mașină fără fiscal, omul avand o datorie la primărie, și nu poate scoate fiscal, mi-a zis ca după ce va plăti datoria la primărie, îmi va da și fiscal.
Problema este ca acum nu mai răspunde și nu am făcut niciun fel de contract. Cum pot rezolva situația?
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:22, 7 Iunie 2022
Notificati oficial vanzatorul cu obligatia prezentarii certificatului fiscal-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Nu intraziati sa parcurgeti procedura de inmatriculare vehicul deoarece riscati amenda
Ceea ce este important este ca aveți întocmit contractul de cumpărare. Măcar nu puteți fi considerat hoț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal crtsorin crtsorin Buna ziua. Am si eu o intrebare inlegatura cu inmatriculatul unui vehicul pe care l-am cumparat de la o persoana care l-a adus din olanda iar acuma nu mai ... (vezi toată discuția)
Lnmatriculare masina garbacea1 garbacea1 Buna ziua Am cumparat o masina iar la serviciul de inmatriculari mi s-a spus ca nu pot inmatricula masina din cauza ca nu am certificatul de atestare fiscala ... (vezi toată discuția)
Proprietarul nu imi da fiscalul sandu96 sandu96 Buna ziua. Am cumparat si eu masina de la un om care el o are la randul lui de la atul si nu mi-a dat fiscalul si am dat eu de propietar si nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)