avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parcare concesionata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parcare concesionata

Buna ziua! Am o nelamurire legata de locul de parcare pe care il detin in concesiune: cati m in fata parcarii concesionate de catre mine nu pot parca vecinii? mentionez ca il fata locului meu de parcare am un vecin care ma blocheaza, eu pot intra in locul concesionat de catre mine doar la limita dintre el si vecinul cu parcare laterala. (mai exact parcarea e sub forma de E, iar eu detin al treilea loc de sus in jos si vecinul fara loc de parcare se parcheaza in fata locului meu). am incercat sa vorbesc cu dansul dar zice ca eu am platit doar parcare si el imi lasa acces la ea.
Ce ma sfatuiti? unde gasesc legea pt parcarile luate in concesiune?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rody_pinti , utilizator 16:25, 27 Iulie 2015
Daca va este restrictionata calea de acces catre spatiul cu destinatia de parcare auto,aveti dreptul sa sesizati oficial serviciul specializat din primarie,politia din cadrul primariei
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)
Câți metri am ptr a ieși din parcare? flopy45 flopy45 bună seara am loc de parcare plătit și în față este de asemenea loc de parcare care de ceva vreme se dublează adică parchează 2 mașini și eu ies ... (vezi toată discuția)
Blocare cale acces ieșire din scara MariaW MariaW Buna seara! Este legal sa îți parchezi mașina in dreptul ieșirii din bloc? Din câte știu, acel loc nu se poate închiria/ rezerva la primărie întrucât ... (vezi toată discuția)