avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit venit blog
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit venit blog

Vreau sa ma inscriu la un site bulgaresc , primesc un subdomeniu unde imi desfasor activititatea. Pentru ca sa aiba acces cineva pe subdomeniul meu trebuie sa cumpere un abonament, site-ul isi opreste un comision iar eu primesc restul in SKRILL . Eu vreau sa fiu in regula si ma intereseaza cum o pot face ca persoana fizica
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:22, 19 Martie 2015
declarati ce incasati si platiti impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani-anaf adi_dasler adi_dasler Am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata cu paysafecard, eu primind banii pe un cont de skrill iar apoi ii retrag pe un ... (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se retin contractului de ib (introducing broker) expertforex.ro expertforex.ro am un contract de ib cu o companie ce tranzactioneaza pe piata forex(piata valutara) ,mai exact primesc un comision pentru fiecare client adus in companie ... (vezi toată discuția)