Buna ziua.Va rog frumos sa imi precizati daca dupa terminarea perioadei de somaj care acum este compusa din somaj + venit de completare, suma incasata este aceeasi sau din suma respectiva se scade somajul si ramane doar acel venit de completare.Multumesc frumos.
Castigul salarial individual mediu net pe ultimele 3 luni inainte de concediere depasea salariul mediu net pe economie ,dar conform OUG 36 2013 salariul mediu net pe economie in luna ianuaire 2014 fiind de 1625 deci s-a calculat Venit completare 987 + somaj 638 = 1625.Dupa terminarea perioadei de somaj care vai fi suma venitului de completare 987 sau 1625?Multumesc frumos.
Ordonanta nr 36/2013
Anton68
Buna ziua.Am fost disponibilizat cu ord 36/2013 de la CFR,un an am primit indemnizatia de somaj+venitul de complectare conform art 8. Mai am dreptul la un an ... (vezi toată discuția)
Detalii ordonanta
ciubix
Buna ziua.Va rog frumos sa imi precizati daca conform ordonantei 36/2013 persoana disponibilizata primeste aceeasi suma calculata toata perioada, in functie de ... (vezi toată discuția)