avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire firma de recuperare, datorie veche
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire firma de recuperare, datorie veche

buna seara.eu am avut abonament la cosmote si sotul meu la vodafon nea venit un cost in jur de vreo cateva milioane la fiecare dintre ele cam 4-5 mili nu mai stiu exact pt ca ii din 2009 la care ei neau dat la firma de recuperare topfactori la care tot neau trimis citati peste citati ca avem nush cate sute de milioane de platit am ajuns la plata de 40de milioane de unu si azi nea venit un domn acasa eu eram la munca da era soacra si o zis ca daca nu platim ne da in judecata dosarul a fost deja timis tot la ei dar la recuperarea definitiva adica ca sunt deja oblogata sa platesc #-o X-( intrebarea mea este ce poata sa imi faca ei daca nu platesc?pe hartie scrie ca daca platesc suma de 840ron pentru inchiderea dosarului adica mi se inchide dosarul daca eu platesc suma aceasta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 23 Martie 2015
Dreptul lor la actiune ar fi prescris, adica daca v-ar da in judecata si va aparati, instanta ar hotari ca au actionat tarziu si le-ar respinge actiunea.
V-au cerut 840 de lei tocmai ca stiu si ei asta, asta ar fi pretul sa scapati de stres.
Încearcă să vă păcălească. Nu vă vor da în judecată, pentru că nu au cum să câștige dacă veți invoca prescripția. Nu le plătiți nimic, nu au cum să vă oblige să plătiți.
Daca s-a implinit termenul de prescriptie puteti sa nu platiti si daca va dau in judecata sa va aparati.
Pareti ca ati avea sanse sa castigati procesul daca vor intelege sa deschida proces.
de unde stiu eu daca sa indeplonit termenul de prescriptie?
Nu stiti, dvs veti invoca implinirea termenului in instanta ( daca ajungeti la judecata) si instanta decide.

Alte discuții în legătură

Recuperare telefonie mobila ale2012 ale2012 buna seara.eu am avut abonament la cosmote si sotul meu la vodafon nea venit un cost in jur de vreo cateva milioane la fiecare dintre ele cam 4-5 mili nu mai ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate furnizoare servicii telefonie mobila TUki TUki Buna ziua, am urmatoarea problema. Am facut un contract de telefonie mobila cu Cosmote in 2006. Din motive personale nu am reusti sa platesc factura in timp, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - somatie datorie veche de 7 ani andreilucian1234 andreilucian1234 Daca s-a desfiintat cosmote-ul si am datorie la ei ,insa nu am primit pana anul 2016 nici un plic ca as avea de dat bani ei,acum am primit de la topfactoring ... (vezi toată discuția)