avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua - somatie datorie veche de 7 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua - somatie datorie veche de 7 ani

Daca s-a desfiintat cosmote-ul si am datorie la ei ,insa nu am primit pana anul 2016 nici un plic ca as avea de dat bani ei,acum am primit de la topfactoring ,in 2009 am avut cu ei contract . Nu am respectat termenu de contract . Mi-a venit 50 de milioane.De ce nu m-a dat in judecata compania si acum ma preseaza cei de la topfactoring ca e prima data cand primesc plic ca am datorie la cosmote ,daca nu platesc ce ar urma sa imi faca ei? Sunt aproape 7 ani de cand nu am primit nici un fel de plic.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:24, 12 Aprilie 2016
Trebuie vazut daca termenul de prescriptie nu a fost intrerupt, trebuiesc vazute actele si situatia in concret, de catre un jurist. Poate ati fost citat, poate v-ati schimbat domiciliul, poate exista deja un titlu executoriu impotriva dvs., sau poate este doar o cacealma a firmei de recuperare, etc ...fara hartii este greu sa ne dam cu presupusul.
Nu am schimbat domicilul ,nu am nici o hartie ,doar un singur plic de la firma de recuperari. De 6 ani nu a mai venit , doar acum ca sa platesc suma de 5.000 . Si inca ceva , a zis sa platesc 24 de milioane in 3 zile, sa nu mai platesc cei 50 de milioane. De ce nu au dat in judecata ? A trecut mult timp. Poate doar vor sa recupereze ei ,asa doar sa le dau .
Dreptul lor la actiune e prescris, mai bine recupereaza ceva decat deloc, de aici si oferta.
Nu le dati nimic si daca va actioneaza in judecata, depuneti intampinare prin care sa invocati prescriptia, apelati atunci la avocat, oricum onorariul e mai mic decat daca ati plati alora cat va cer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)
Hartuire firma de recuperare, datorie veche ale2012 ale2012 buna seara.eu am avut abonament la cosmote si sotul meu la vodafon nea venit un cost in jur de vreo cateva milioane la fiecare dintre ele cam 4-5 mili nu mai ... (vezi toată discuția)