avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Control Autoritati
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Control Autoritati

O persoana fizica care realizeza venituri din Inchirierea de camere in scop turistic, poate fi controlata de catre Autoritati ale Protectiei Consumatorului, Directiei Sanitar Veterinare, etc...ca orice Pensiune clasificata in baza unor Norme si care eventual ar putea aplica amenzi ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 09:52, 25 Martie 2015
Teoretic da poate fi controlata in urma unor sesizari sau reclamatii...ori din partea clientilor nemultumiti,ori din partea vecinilor invidiosi...organele de control ale statului in 90% din cazuri actioneaza in baza sesizarilor...cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Camere de inchiriat errika errika buna ziua...am si eu o dilema si nu stiu cum sa fac...intr-o localitate din Cluj ,am o casa moderna cu etaj unde partea de sus,avand intrare separata are 3 ... (vezi toată discuția)
Inchirierea pe termen scurt e considerata cazare? alina240 alina240 Am si eu o intrebare si nu reusesc deloc sa ma lamuresc si anume inchirierea unui imobil sau a unor camere pe termen scurt sau chiar pt o zi este considerata ... (vezi toată discuția)