avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... M-am lasat pacalit de un \'\'prieten\'\'
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

M-am lasat pacalit de un ''prieten''

Buna ziua. Am si eu o problema cu un ,,prieten". Sa va povestesc pe scurt cam despre ce este vorba.
,, Prietenul" meu mia propus sa incepepem un plan de businis destul de indraznet.
La acea vreme eu fiind angajat la o anumta societate. Am pus in balanta acea propunere si i-am comunicat ca nu prea pot sa fac un pas in necunoscut,iar el ma asigurat ca aceasta afacereare sanse de 60%-70% sa reuseasca . Dupa mai multe discutii m-a convins ca ar trebui sa faceam acest businis. Eu a trebuit sa renunt la serviciul ce-l aveam pentru a putea demara treaba . Ma vad astazi la doua saptamani de cand trebuia sa incepem treaba ca sunt acasa fara servici, cu multe datori.El imi ofera un post (pentru care l-am mai refuzat in trecut) pe care nu
m-il doresc.
Intrebarea mea este: Poate plati acest ,,prieten" in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 20 Martie 2015
Nu. Este greu sa dovediti ce s-a intamplat.
Multumesc. Nu imi ramane decat sa imi caut altceva de lucru si sa ma feresc in viitor de oameni ca el. Dar cand un ,,prieten" care te cunoaste de mult timp( peste 30 de ani) te pacaleste in cinesa mai ai incredere?
....din cate inteleg eu acest prieten poate sa angajeze pe cine vrea cand vrea...deci se poate sa si dea pe cineva afara de la la locul de munca!?...in relatare sunteti evaziv si nu dati multe detalii...ati investit bani in asazisa afacere?....sau sunteti suparat ca va determinat sa renuntati la locul de munca?...poate asta a fost scopul lui....cu respect..
Nu are ce sa pateasca , atat timp cat nu aveti incheiat un raport juridic cu acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut nKara nKara un prieten de`al meu s`a imprumutat de o suma de bani de la o cunostinta de a lui, fara nici un fel de act sau martori, problema esta ca momentan nu are toti ... (vezi toată discuția)
Lucrare reparatie fara factura cgilmeanu cgilmeanu Bună seara, Am \\"angajat\\" o persoană care face o lucrare în cadrul imobilului (o reparație), dar nu are posibilitatea de a emite factură. Este ... (vezi toată discuția)
Hipermarchet ContSters174266 ContSters174266 Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este ... (vezi toată discuția)