avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA taxare inversa

Buna ziua , sunt o intrep.individuala ,cand am inceput activitatea nu am fost platitor de tva ,dupa o perioada am depasit plafonul de scutire si nu am solicitat inregistrarea in scopuri de tva in termenul ptevazut de lege,aceasta trebuie sa plateasca taxa avind in vedere tva colectat din care scade tva deductibla aferent perioadei cand ar fi trebuit sa solicite inregistrarea,sau numai tva colectata fara a se da dreptul la deducerea taxei pentru perioada respectiva?
Mentionez ca am ca obiect de activitate reciclarea materialelor refolosibile sortate si sunt scutit de tva . Multimesc .

Alte discuții în legătură

Depasire plafon 35000euro din sept 2008 depistat la controlul fiscului in noiembr2 elenagologan elenagologan sint administrator la o firma comerciala sc in noiembrie 2009 la controlul financiar a gasit ca am depasit plafonul de 35000 euro si au clculat tva plus ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon tva dianahlp2015 dianahlp2015 Buna ziua! Lucrez intr o firma Srld. Nu stiu nimic despre contabilitate dar recent pentru ca mi-am dat seama de anumite nereguli am ajuns la concluzia ca ... (vezi toată discuția)
Depasirea plafonului de tva ContSters232561 ContSters232561 buna ziua!am o intreprindere individula infiintata in iulie 2011 care: - a depasit plafonul de Tva in luna septembrie -trebuia sa solicite inregistrarea in ... (vezi toată discuția)