Doresc sa cumpar o parcela de teren la marginea unei localitati rurale.Proprietarul mi-a cerut sa ma ocup eu de intabularea terenului pe numele sau (el neavand decat titlul de proprietate din aprilie 2007) in schimbul unei suprafete de 200 mp care ar urma dupa aceea sa-mi apartina. In conditiile in care titlul de proprietate este pe o suprafata de 3.5 ha, dispuse in mai multe zone cu acelasi numar topo, doresc sa aflu ce demersuri presupune acest lucru si care ar fi costurile la care as ajunge? Mentionez ca in aceasta zona pretul minim pe mp este de 6 RON. As vrea sa mai stiu daca pot sa intabulez pe proprietar doar o parte din suprafetele aflate pe titlul de proprietate sau sunt nevoita sa intabulez tot ce se afla pe titlul de proprietate. Va multumesc pentru ajutor!
intabularea se face pe parcele separat,nu pe toata suprafata din titlu.pt fiecare parcela se achita un onorariu separat cadastristului.Ca sa faceti dvs toate demersurile tb sa aveti o procura speciala in care sa fie specificate toate activitatatile dvs legate de intabulare.
Intabulare
iuvri
Buna ziua!
Imi poate da si mie cineva niste informatii?
Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005?
Unde ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren
Justitiarul711
Suntem 4 frati.Am mostenit de la parinti 4 ha de teren arabil. In certificatul de mostenitor , notarul nu a facut referire la faptul ca fiecare primeste1 ha de ... (vezi toată discuția)