avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Leasing auto
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Leasing auto

Buna ziua..Intentionez sa deschid o firma si as vrea sa fac un leasing pentru o duba sa aduc mobila si alte produse din germania. Mi se va aproba leasingul daca firma este deschisa de curand ? Si nu are nici un bilant.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:01, 26 Martie 2015
De ce nu intrebati direct la banca? La mai multe eventual...
O sa va raspunda imediat ca doar au si ei norme interne..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate Gabytsu1991 Gabytsu1991 salut.am si eu o intrebare banala.daca imi deschid o societate srl pot face imprumut in banca pe societate? (vezi toată discuția)
Societate comerciala prestari servicii contabilitate primara ammelie ammelie Sunt absolventa de stiinte economice si as vrea deschid o societate prin care sa prestez servicii de contabilitate primara. Este legal sa fac acest lucru in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare roi saau nu ? ijo90 ijo90 Buna Ziua, am o firma in romania prin intermediul careia doresc sa achizitionez produse din germania printr-o retea B2B. Nu sunt declarat ca platitor de ... (vezi toată discuția)