avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de vacanta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de vacanta?

Am inteles ca nu se mai acorda prima de vacanta si trebuie sa primim vouchere de vacanta.Se zice ca nu au fost tiparite si ca nu le vom primi. In acasta situatie ramanem si fara bani si fara vouchere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 22 Martie 2015
OUG 83/2014
Art. 8.
...
(2) in anul 2015, autoritatile si institutiile publice, indiferent de modul de finantare, nu vor acorda premii si prime de vacanta
....
(4) in anul 2015, institutiile si autoritatile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002 privind finantele publice, cu modificarile si completarile ulterioare, si la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, cu exceptia institutiilor finantate integral din venituri proprii si unitatilor prevazute la art. 93 alin. (11) din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare, nu acorda tichete de masa personalului din cadrul acestora
(5) in bugetele pe anul 2015 ale institutiilor si autoritatilor publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, si la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, nu se prevad sume pentru acordarea de tichete-cadou, tichete de vacanta si vouchere de vacanta personalului din cadrul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa danielamatache danielamatache De ce nu se mai dau tichete de masa salariatilor unei regii autonome in anul 2015? (vezi toată discuția)
Tichete de masa mircea2020 mircea2020 Care sunt conditiile legale in care o institutie publica (institut de cercetare-dezvoltare finantat din venituri proprii), poate acorda salariatilor tichete de ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta la asistenti medicali bazavamarius bazavamarius asistentii din spitale primesc in 2015 tichete de vacanta ?la calarasi nimeni nu stie nimic (vezi toată discuția)