avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacanta la asistenti medicali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacanta la asistenti medicali

asistentii din spitale primesc in 2015 tichete de vacanta ?la calarasi nimeni nu stie nimic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 15 Ianuarie 2015
OUG nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice

art.8
...
(2) În anul 2015, autorităţile şi instituţiile publice, indiferent de modul de finanţare, nu vor acorda premii şi prime de vacanţă.

(3) Prin excepţie de la prevederile alin. (2), în anul 2015, se pot acorda premii pentru sportivii şi colectivele tehnice care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale, pentru elevii, studenţii, cercetătorii şi profesorii care au obţinut distincţii la olimpiadele internaţionale şi concursurile internaţionale pe obiecte de învăţământ şi pentru profesorii care i-au pregătit pe aceştia.

(4) În anul 2015, instituţiile şi autorităţile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, cu excepţia instituţiilor finanţate integral din venituri proprii şi unităţilor prevăzute la art. 93 alin. (11) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, nu acordă tichete de masă personalului din cadrul acestora.

(5) În bugetele pe anul 2015 ale instituţiilor şi autorităţilor publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002, cu modificările şi completările ulterioare, şi la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006, cu modificările şi completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, nu se prevăd sume pentru acordarea de tichete-cadou, tichete de vacanţă şi vouchere de vacanţă personalului din cadrul acestora.
mutumesc de raspuns dar la politisti este acelasi lucru? multumesc
Fiind vorba despre un act normativ aplicabil sectorului bugetar, consider ca se aplica si pentru cei din MAI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa bugetari carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu unde scrie ca bugetarilor le este interzisa acordarea tichetelor de masa. Vestita ordonanta 83/2014 spune ca nu se prevad in ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta? anairam2807 anairam2807 Am inteles ca nu se mai acorda prima de vacanta si trebuie sa primim vouchere de vacanta.Se zice ca nu au fost tiparite si ca nu le vom primi. In acasta ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa danielamatache danielamatache De ce nu se mai dau tichete de masa salariatilor unei regii autonome in anul 2015? (vezi toată discuția)