avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit SRL
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit SRL

Buna ziua,
La un SRL cu plata impozit pe venit 3% mai trebuie platit altceva? Am platit pt anul 2014 impozitul de 3% si vreau sa stiu daca ar mai trebui platit si altceva...Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:15, 22 Martie 2015
Contributiile pentru angajati, daca aveti.
Daca nu, numai impozitul pe venitul micro de 3%. Plus impozit pe dividende de 16% daca ati distribuit profitul asociatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari legate de infiintarea unui srl Almaris Almaris Doresc sa infiintez un SRL avand ca obiect de activitate administrarea imobilelor, cu un asociat sau doi(cel mult), care sa fie si administratori(neangajati). ... (vezi toată discuția)
Srl fara angajati - ce taxe plateste asociatul unic? raduma raduma Vreau sa-mi deschid o firma (SRL). Nu am nevoie de angajati pt ca lucrez eu singur. 1. In cazul in care SRLul nu are angajati, doar 1 asociat unic (eu), ... (vezi toată discuția)