avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua,
o verisoara este vaduva de 10 ani. Sotul ei a lucrat numai 1 an cu carte munca. Are doua minore in intretinere .Tinand cont ca are un venit de 1000 de lei lunar plus alocatiile fetelor, fetele au dreptul la pensie de urmas sau macar de un ajutor social?
Cel mai recent răspuns: Dorinaana , utilizator 22:13, 23 Martie 2015
1. Copiii au dreptul la pensie de urmas.

2. Mama copiilor sa mearga la Casa de Pensii si sa ia lista cu actele neceare pe care le depune apoi tot la Casa de Pensii.
Va multumesc mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Silvasanu Silvasanu Am o intrebare la d-voastra referitoare la acordarea pensiei de urmas. Un caz nefericit: sotul unei prietene a decedat luna trecuta. Are doua fete, una de 9 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cine are dreptul la ajutor social? Stefana222 Stefana222 Mama mea e vaduva de curand si a fost internata in spital, mai are si o fata minora. Inainte cu o zi sa ii facem dosarul de ajutor social i s-a facut rau si a ... (vezi toată discuția)