avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru depasire in loc nesemnalizat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru depasire in loc nesemnalizat corespunzator

Buna ziua !
Am si eu o nelamurire si in acelasi timp o intrebare in privinta suspendarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 zile, deoarece am incheiat depasirea unui autoturism pe o trecere de pietoni.
Mentionez ca depasirea a inceput inainte cu cel putin 50 metri de trecerea de pietoni, auto care a fost depasit a accelerat cand eu efectuam deja depasirea si datorita faptului ca in spate mai aveam 2 masini nu am putut frana sa intru inapoi in coloana , depasirea finalizandu-se pe trecerea de pietoni.Aceasta trecere nu este semnalizata cu marcaj avertizor pt trecere ( triunghiul rosu amplmasat la 25 metri inainte de trecere ), nu exista semn cu depasirea interzisa, linia este discontinua inainte si dupa trecere, semnul de trecere este undeva in parcare, iar unele masini parcate mi-au opturat vederea , trecerea de pietoni este putin stearsa pe carosabil...am atasat link cu trecerea de pietoni unde s-a consumat fapta
Am fost surprins cu aparatul radar si aveam si viteza de 75 km/ora, amenda fiind platita in cele 48 h.
Intrebarea este : Am sanse sa-mi redobandesc permisul prin contestatie sau mai bine stau in banca mea 30 zile ?

[ link extern ]

Va multumesc !

Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2015
ovidiuras, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiuras , utilizator 08:27, 23 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depășit un tir regulamentar pe un drum în afara ... Botezatu1985 Botezatu1985 Bună ziua ,am depășit un tir regulamentar pe un drum în afara orașului în momentul depășirii tirul a accelerat nemaiavând posibilitatea de a întra pe ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni - amenda, plangere, proba testimoniala elena_the_one elena_the_one Buna ziua, as vrea si eu o lamurire. Ieri, in jurul orei 16.15, am fost oprita in trafic de catre un domn politist, anuntandu-ma ca nu am acordat prioritate ... (vezi toată discuția)
Depasire inceputa legala terminata nelegal mihaidn mihaidn Problema: depasire inceputa legal, cu toate asigurarile de rigoare posibile, inceputa imediat ce aparea linia discontinua, eu am urcat cu viteza la 50Kmh, cel ... (vezi toată discuția)