avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anularea partajului voluntar pe motivarea lipsei de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularea partajului voluntar pe motivarea lipsei de discernamant

parintii mei sunt divortati si eu am locuit mai mult la mama asa ca nu cu putin timp ma sunat tata cu care nu prea tineam legatura datorita resentimentelor care le avea fata de mama in fine,la-m vizitat si am vazut ca locuia in conditii destul de grele adica din cand in cand matusa mea ii mai trimetea mancare si nimic alceva am descoperit ca are o pensie de handicap gradul 2 cu internari la spital diagnosticat cu schizofrenie paranoida ma rugat sa am grija de el pt ca matusa mea se poarta destul de rau cu el cand il viziteza si ca el se sinucide daca nu il ajut am descoperit ca ei au acceptat succesiune in 2009 in urma mortii ambilor parinti si ei fiin succesori legali iar in 2011 luna noembrie un partaj voluntar fara sulta cu uzufruct viiager inpartinduse in doua loturi iar tatal meu a ramas cu lot zero ea avand obligatia de a plati utilitatile fara clauza de intretinere in luna mai al aceluias an tata apare cu internari diagnosticat cu depresie severa cu episoade depresive el mia zis ca se simtea f rau in perioada aceia ,dupa o internare de cam o luna iin luna mai apare cu i:))nca patru internari in 2014 diagnosticat cu schizofrenie paranoida eu vreau sa o dau in judecata sa cer anularea actului dar a trecut trei ani de atunci si nu stiu ce sanse am matusa spune ca nu are aceest diagnostic si ca are doar depresie severa si ca a aranjat

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor. simt nevoia sa ma descarc undeva căci nu știu ... Schizophren3060 Schizophren3060 Salutare tuturor. Simt nevoia sa ma descarc undeva căci nu știu ce sa fac în situația următoare. Din 2016 de când am renunțat la facultate am ... (vezi toată discuția)
Cerere de punere sub interdictie, tutore, curator nicoleta_pascu nicoleta_pascu daca devin tutore sau curatorul fartelui meu diagnosticat cu schizofrenie paranoida si el omoara pe cine sau se sinucide, eu raspund de faptele lui? (vezi toată discuția)
Depresie Lidia. Lidia. Asta e pt prima data când intru într-o \"comunitate \" și vb despre problemele mele. Am ajuns sa consider că sfaturile mai multor persoane te ajuta. Am sa ... (vezi toată discuția)