avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... HG 218/2012, art. 35, prevederi asemnanatoare si pt ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

HG 218/2012, art. 35, prevederi asemnanatoare si pt fonduri romanesti?

Buna ziua
Art. 35 (5) din HG 218/2012, conform caruia "Autorităţile/Instituţiile finanţate din fonduri publice au obligaţia de a face publică intenţia de a stabili un parteneriat cu entităţi private în vederea implementării unui proiect finanţat din instrumente structurale..." coroborat cu prevederile HG 64/2009, se refera la finantarile din fonduri europene.
Exista prevedere asemanatoare si pentru accesarea fondurilor romanesti de institutii publi. in partenertiat cu entitati private?
In cazul in care da, ce act normativ prevede?

Multumesc,
H

Alte discuții în legătură

Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru un ong ContSters126395 ContSters126395 As putea obtine fonduri europene pentru acest ONG dedicat persoanelor cu handicap? va rog dati-mi un raspuns ,am nevoie de el urgent.Si daca da care sunt ... (vezi toată discuția)
Cursuri expert accesare fonduri europene Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din ... (vezi toată discuția)