avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bon fiscal

pentru un PFA cu activitate comert stradal ocazional,fara punct de lucru,activitate sezoniera,dozator de suc...inchiriat 2 metri patrati de la primarie...trebuie casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 08:47, 25 Martie 2015
Da, va trebuie casa de marcat. In orice fel de activitate in care se livreaza ceva (produse sau servicii) persoanelor fizice trebuie bon fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare despre lege - plata la piata (fara bon fiscal) vpatrana vpatrana <Intrebare retorica>: Daca la piata nu am cum sa primesc bon fiscal, sunt obligat sa platesc? Cine-i salveaza pe precupeti? (vezi toată discuția)
Casa de marcaj? Stefan Nicolau Stefan Nicolau Sunt II, am un hostel clasificat, am 2 salariati pentru care platesc obligatiile fiscale. 1. In afara de impozitul pe profit, mai am si alte obligatii fiscale? ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal pt persoane fizice? stefanl760 stefanl760 buna ziua !as dori sa stiu daca o societate comercializeaza si monteaza panouri solare pt persoane fizice ce trebuie sa elibere la factura chitata sau bon de ... (vezi toată discuția)