avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165/2013

Buna ziua,
O primarie trebuie sa imi elibereze titlu de proprietate pentru o suprafata de teren. Acum mi-a comunicat că ,,după deblocare procedurii prevazută de legea 165/2013 comisia locala a emis un nou proces verbal de punere in posesie ...”. Va rog sa imi spuneti daca s-a terminat perioada de inventariere a terenurilor și de inaintare a situațiilor centralizatoare la ADS conf. legii sus precizate si daca da, de la ce data primariile pot elibera titluri de proprietate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: URIAS , utilizator 14:23, 24 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 165/2013 URIAS URIAS Buna ziua, O primarie trebuie sa imi elibereze titlu de proprietate pentru o suprafata de teren. Acum mi-a comunicat că ,,după deblocare procedurii ... (vezi toată discuția)
Cadastru, titlu proprietate iulian1968 iulian1968 Buna seara, Numele meu este Iulian si voi incerca sa aduc in discutie un subiect ,,fierbinte\\" ,mai ales pt mine si familia mea. Tatal meu s-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Blocarea completa a legii 18/1991 printr-o "informare" anrp/2014 facuta de o comisie de monitorizare a legii165/2013 Dorian Balmus Dorian Balmus Investigam situatia unor terenuri reconstituite legea 18/1991, cu Adeverinta validata in Anexa 2a, cu Proces verbal de punere in posesie, cu cadastru ... (vezi toată discuția)