avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cazierul judiciar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cazierul judiciar

O persoana care locuieste intr-un sat trebuie sa mearga pentru obtinerea cazierului judiciar in orasul resedinta de judet,sau poate depune cererea in acest sens la postul de politie de unde are domiciliul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 24 Martie 2015
Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar însoţită de:
- actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă, aflate în termen de valabilitate);
- timbru fiscal în valoare de 2 lei;
- chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obtine cazierul dintr-o alta localitate decat cea de domiciliu? odordionisos odordionisos buna seara. se poate scoate cazierul dintr-o alta localitate decat cea de domiciliu? De ex, daca eu am domiciliu in Craiova, il pot scoate din Timisoara? (vezi toată discuția)
Cazier haller haller buna ziua! Daca am domiciliul in jud. Olt, pot obtine cazierul si de la Politia Mun Bucuresti ? Exista vreo sectie speciala sau de la oricare? Se plateste vreo ... (vezi toată discuția)
Cazier Yonut19 Yonut19 Doresc sa incep cursurile unei scoli de soferi in bucuresti,nu sunt din bucuresti insa cu o viza de flotant am inteles ca pot face in Bucuresti Actele ar fi ... (vezi toată discuția)