avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cazier

buna ziua! Daca am domiciliul in jud. Olt, pot obtine cazierul si de la Politia Mun Bucuresti ? Exista vreo sectie speciala sau de la oricare? Se plateste vreo taxa in plus?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: haller , utilizator 15:41, 26 Iulie 2012


Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoanele fizice interesate pot depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la ghişeele subunităţilor de poliţie de la locul de naştere, domiciliu/ reşedinţă însoţită de:

•actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, permis de şedere, aflate în termen de valabilitate);

•timbru fiscal în valoare de 2 lei;

•chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.

Daca nu aveti viza de resedinta nu puteti obtine certificatul de cazier judiciar din Bucuresti.
Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul judiciar bbt bbt O persoana care locuieste intr-un sat trebuie sa mearga pentru obtinerea cazierului judiciar in orasul resedinta de judet,sau poate depune cererea in acest ... (vezi toată discuția)
Cazier Yonut19 Yonut19 Doresc sa incep cursurile unei scoli de soferi in bucuresti,nu sunt din bucuresti insa cu o viza de flotant am inteles ca pot face in Bucuresti Actele ar fi ... (vezi toată discuția)
Cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul? sirena1 sirena1 Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de ... (vezi toată discuția)