Buna seara,
Am urmatoarea problema: am vandut in 2006 o Dacia 1310, am facut un contract de vanzare cu o persoana si mi s-a dat un exemplar si un Cetificat de radiere in trei exemplare (mentionez ca acestea nu sunt datate). Am predat respectivului masina impreuna cu talonul. Acum masina nu mai este la persoana caruia am vandut-o si nici el nu mai stie unde este. Eu in acest moment am Cartea masinii si acest contract. Impozitul pe aceasta masina l-am platit in tot acest timp.
Va rog, sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru a radia masina si sa nu mai platesc impozit.
Va multumesc pentru rabdare si altruism!
Impozitul pe aceasta masina l-am platit in tot acest timp.
De ce ati platit impozitul pana acum? Cu contractul de vanzare trebuia mers la impozite locale si scoasa masina de pe rolul dvs. fiscal, presupunand ca la data respectiva ati scos certificat fiscal pentru instrainarea masinii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere masina
iulyus02
Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta!
bibitu
Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)