avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... \'\'Sindromul Alienarii Parentale\'\'
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

''Sindromul Alienarii Parentale''

As vrea sa aflu cati parinti s-au confruntat in instante cu acuze de alienare parentala si cum v-ati aparat. Cum au primit instantele astfel de acuzatii si cat pare de cunoscuta tema? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valentin40 , utilizator 11:10, 7 Aprilie 2015
Corect. Prin legislatia actuala se incurajeaza abandonul.
Cred insa ca daca cei de la DGSAP ar fi chemati in instanta pentru fiecare caz nesolutionat, pentru fiecare neimplicare sau amanare atunci lucrurile ar putea incepe sa functioneze. Nu mai e posibila pomana lunara pe care ei o numesc salariu.
Daca nu au cadru legal sa actioneze atunci sa se zbata sa-l obtina. dar sunt foarte multumiti cu e au acum pentru ca le permite sa se faca ca muncesc fara sa finalizeze cu adevarat nimic.
CU REGRET VA INFORMEZ CA NICI UN JUDECATOR DIN ROMANIA NU A AUZIT DE SINDROMUL ALIENARI , PAS , REGULA CALIFORNIA ...ETC ....IMI PARE RAU ..CUM SI MIE IMI PARE RAU DE COPILUL MEU ...ROMANIA ESTE IN EVUL MEDIU...MAI VORBIM PESTE 2000 DE ANI
DGSAP nu face si nu va face nimic pentru copii , sunt niste functionari foarte prosti platiti deci si f priceputi si total nemotivati .nCat despre parinti , ei trebuie sa uite trecutul , dar daca au divortat ? cum sa uite ? Razbunarea e prin copil .Si cum in Romania copilul ii este incredintat mamei ...deci cine se razbuna ??nmajoritatea mamelor asta fac .nExemplul meu concret si simplu cum poti distruge o relatie intre copil si tata .nMama detine doua telephone , isi da bip pe celalat telefon , raspunde si creeaza o conversatie imaginara ...cu ??? evident - tatal copilului ...nSi incepe n- De ce ma injuri nenorocitule ?n- A vrei sa bati copilul ....n- Vrei sa nu ii mai dai pensie alimentara n- De ce nu ii mai dai pensie alimentara ??? ( evident copilul nu verifica contul bancar al mamei )n- A... deci numai vrei sa vii la copil ....bine ..n-Ai plecat singur la munte .....si nu vrei sa iei copilul ....nnSi daca faci asa zi de zi ...evident sa fie copilul de fata ...in 10 zile maxim copilul o sa te urasca ....normal saracul nu are nici o vina ..nIar autoritatile noastre reactioneaza ,,, in maxim o luna.....Sindromul PAS exista , care zicea pe aici ca nu exista .nn
Multa stima pt. againstPAS
Raspunsul judecatoarei la sindromul PAS fost ...va mai dau termen sa va impacati ...sa va intelegeti ....
Raspuns de functionar...termen peste 2 luni ..cand uita copilul de tot de mine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)