avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa dau spre adoptie un bebe din maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa dau spre adoptie un bebe din maternitate

Am nascut pe 4 martie 2015 o fetita si din pacate,nu am conditiile necesare cresterii si educarii ei.Mentionez ca am 16 ani iar tatal copilului nu a recunoscut-o.Ca urmare doresc sa o dau spre adoptie dar nu stiu cum sa procedez. Va multumesc anticipat !!!
[ link extern ] /

Aveti in linkul de mai sus informatii referitor la ce ati intrebat.
Am 17 ani si sunt insarcinata , in aprilie trebuie sa nasc si vreau sa dau copilul spre adoptie
Dupa ce nasc as putea sa-l duc la un plasament ,maternitate , ceva si sa il las acolo ? Daca pot...stiti ce acte mi-ar trebui?? Daca stiti va rog sa-mi ziceti
eu nu voi avea cum să am grija de el ...si decat sa aiba o viata chinuita ...mai bine prefer sa-l dau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturile parintesti lauradora lauradora Am in ingrijire copilul minor,nepotel inca de la nastere(acum este in varsta de 1 an si jumatate) cu acordul mamei(tatal nu l-a recunoscut).Mama nu s-a ... (vezi toată discuția)
Adoptie cristinamircea cristinamircea buna ziua. va deranjez cu o intrebare. sotul meu a avut o aventura cu o tanara de 17 ani si jumatate in urma careia in luna nov va rezulta un copil. tanara nu ... (vezi toată discuția)
Suprapunere indemnizatii si ccc iulianairina iulianairina va rog sa ma lamuriti in privinta situatiei mele.....nu stiu cumtrebuie sa procedez ce acte sa fac si ce ar fi mai bine sa cer.... date: - m-am angajat la ... (vezi toată discuția)