Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

FLORIN RADU 
	    	Avocat

FLORIN RADU 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

andrey_=ascani	                   

Am fost arestat intr-un dosar in care eram acuzat de \"trafic de persoane\",  am fost arestat pe 28mai 2009  ,  am stat in arest 174 de zile dupa dosarul a ... (vezi toată discuția)
	                    andrey_=ascani	                   

Am fost arestat intr-un dosar in care eram acuzat de \"trafic de persoane\",  am fost arestat pe 28mai 2009  ,  am stat in arest 174 de zile dupa dosarul a ... (vezi toată discuția)

Imparatul	                   

Se face la CEDO dupa ce am epuizat in tara toate caile ordinare de ataca?
Chiar daca se afla in revizuire, facuta oricum in afara termenului, dar care este ... (vezi toată discuția)
	                    Imparatul	                   

Se face la CEDO dupa ce am epuizat in tara toate caile ordinare de ataca?
Chiar daca se afla in revizuire, facuta oricum in afara termenului, dar care este ... (vezi toată discuția)

miki70_is	                   

Am avut un proces civil pe care l-am câştigat atât pe fond cât şi în recurs,întrebarea este pot să intentez acţiune directă la CEDO pentru daune ... (vezi toată discuția)
	                    miki70_is	                   

Am avut un proces civil pe care l-am câştigat atât pe fond cât şi în recurs,întrebarea este pot să intentez acţiune directă la CEDO pentru daune ... (vezi toată discuția)