avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract in aceasi data cu data inceput
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract in aceasi data cu data inceput

Buna ziua

Am si eu o nedumerire si vreau sa inteleg bine.
Am incheiat un cim in data de 23.03 cu data de inceput 26.03.La 2 ore dupa ce am transmis contractual in Revisal mi se comunica ca acea persoana nu mai doreste sa lucreze la mine.L-am pus sa-mi faca o nota in care sa spuna ca nu mai doreste derularea acestui cim si implicit incetarea lui.Intebarea este daca decizia de incetare(conf art 31(3)) poate avea aceeasi data cu data de inceput ,mai exact 26.03.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 26 Martie 2015
Sigur, se poate, nu este nicio problema.
Se poate face asa ceva , dar nu in baza unei note , ci a unei notificari de incetare a c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun. , situatie aplicabila numai daca are inserata in c.i.m. perioada de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere cim birotunde birotunde cum se procedeaza daca un salariat a fost inregistrata in REVISAL si nu a venit la locul de munca? se poate inceta CIM ul ? (vezi toată discuția)
Salariat care nu s-a prezentat la lucru la data din contract roxana69 roxana69 Am un salariat care nu s-a prezentat la lucru la data din contract, dar asa cum spune legea am transmis REVISAL-ul cu o zi inainte . Am rugamintea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba oti oti S-a schimbat cumva ceva privind perioada de proba ? Stiam ca in timpul perioadei de proba cim poate inceta doar printr o notificare adresata de catre ... (vezi toată discuția)