avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despagubire centrala termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despagubire centrala termica

Buna ziua,
Am cumparat de curand un apartament si am avut surpriza sa aflu ca apa calda nu ajunge pana la mine (din diverse motive - multe centrale termice in bloc, vecini care nu folosesc apa etc) - am lasat robinetul sa curga cateva ore si nu a ajuns apa nici macar calduta, daca va vine sa credeti... Fostul proprietar avea deja gazul separat, asa ca am pus repede centrala termica doar pentru apa calda, fiind in plin sezon de caldura, n-aveam cum sa ma debransez. Asadar nu am cerut niciun acord de la vreun vecin, este posibil sa nici sa nu ma debransez de la caldura centralizata (am repartitoare si ma mai gandesc la asta).
Cei de la asociatie au venit in control si am fost luati in evidenta cu centrala termica pentru scaderea apei calde de la intretinere.
Mai trebuie sa fac ceva? Un vecin tocmai mi-a cerut acordul ca sa-si puna gaz separat in conditiile in care vrea sa-si puna si el centrala termica si m-a despagubit (o suma infima, de-o paine), dar nu e vorba de suma... Trebuia sa despagubesc si eu pe cineva atunci cand mi-am pus centrala pentru apa? Eu aveam deja gaz separat...
Va multumesc.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:23, 26 Martie 2015
Daca va cautati de lucru, o sa va gasiti... Oricum, discutati la as. prop. toate aceste lucruri, obtineti totusi acordul asociatiei, si faceti schimb de acorduri intre dvs. vecinii, asa sa le aveti la o adica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Montarea centralei de apartament GeorgetaAnca GeorgetaAnca As vrea sa stiu care este procedura LEGALA, pasii de urmat de catre cineva care doreste sa se debranseze de la RADET si sa-si monteze centrala de ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)