avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-au desfacut contractul de munca dupa ce mi-am depus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-au desfacut contractul de munca dupa ce mi-am depus demisia

Bună ziua!
Pe 2 martie mi-am prezentat demisia(desi eram in CO pana pe 6 martie ). Imediat, am încheiat contract de munca cu un alt angajator. Fostul angajator m-a chemat la lucru in continuare pe perioada de preaviz. Nu m-am prezentat pentru ca eram angajat cu norma intreaga in alta parte.
Acum primesc acasa decizia de desfacere a contractului de munca pentru absente nemotivate pe 3, 4 si 5 martie.

Inteleg obligativitatea preavizului, dar cum poti desface un contract deja incetat prin demisie?
Are rost sa depun o contestatie?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: studladr , utilizator 09:53, 27 Martie 2015
Vă mulțumesc mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea disciplinara a contractului de munca kristina1 kristina1 mi am pus demisia la fostul loc de munca in data de 26.11, nu am stat in preaviz, iar azi am primit o decizie de desfacere disciplinara a contractului in care ... (vezi toată discuția)
Demisia formulata corect Razvan1692 Razvan1692 Buna ziua, Mi-am depus demisia la vechiul loc de munca.dar formula pe care am folosit-o este \"doresc incetarea contractului de munca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Preaviz art. 61 lit.a) codul muncii adriana.chiritescu adriana.chiritescu Daca o concediere disciplinara conf. art.61 lit.a) are specificat: \"se acorda preaviz de 20 zile lucratoare \" dar nu se specifica intervalul de preaviz si ... (vezi toată discuția)