avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie creme cosmetice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie creme cosmetice

Buna,

As dori sa incep o afacere in domeniul productiei produselor cosmetice. Din pacate nu am gasit ce aprobari as avea nevoie pentru productia acestor produse.

Sunt supuse aceluias regim ca si suplimentii naturali?
As avea nevoie de vreo autorizatie si daca da de la ce institutie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: radu587 , utilizator 12:51, 30 Martie 2015
In cazul in care nu aveti o societate comerciala trebuie sa infiintati una.
Apoi trebuie sa notificati ministerului sanatatii produsele.
Buna Tudor,

Am infiintat societatea comerciala. Imi poti spune in ce categorie intra produsele cosmetice si la ce institutie ar trebui sa le notific?

Mersi mult,
Radu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce reguli trebuie să respecte un producător de cosmetice naturale? ... CBM CBM Ce reguli trebuie să respecte un producător de cosmetice naturale? Este nevoie să am anumite calificări / cursuri și certificări? Am ca hobby ... (vezi toată discuția)
Am nevoie se autorizatie de mediu? icosvg icosvg Buna ziua, vin cu o intrebare la cei care cunosc domeniul si pot sa imi ofere un raspuns, as dori sa înființez o firma cu obiect de activitate de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare magazin online de produse cosmetice cu productie proprie yko yko buna ziua, va ro sa ma ajutati cu informatii referitoare la inregistrarea unei firme care sa permita urmatoarele actiuni: - vanzare online produse ... (vezi toată discuția)