avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat- cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat- cum sa procedez?

am vorbit cu o persoana straina pe facebook pe o pagina de pariuri care oferea ponturi contra cost.Mi-a dat pont la doua meciuri si mi-a spus sa ii trimit 50 de euro prin Western Union,iar eu i-am trimis,dar am constatat ca ponturile au fost false.Eu am doar numele si tara/orasul din care este persoana respectiva.Daca as vrea sa il dau in judecata sau ce pot face pentru a imi recupera banii?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
alinq, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinq , utilizator 09:51, 28 Martie 2015
Da, v-ati raspuns singur...
ok multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda ? David- David- O sa trec la subiect : Am vazut pe o pagina de facebook , un domn care spunea ca vinde ponturi pariuri sportive , in schimbul sumei de 150 lei prin western ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)