avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca.

Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca este inregula ca, contractul meu individual de munca sa nu fie semnat de catre angajator? Practic este o hartie care nu dovedeste cu nimic faptul ca sunt angajata firmei respective, ceea ce nu mi se pare in normal...
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:26, 29 Martie 2015
Cititi daca doriti reglementarile cu privire la actul juridic civil.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, :) tocmai ca la conditiile actului juridic nu exista o asemenea precizare cu privire la semnatura Angajatorului, si de aceea eram curios pe ce se bazeaza afirmatia dvs.
Una dintre conditii se refera la consimtamant. Credeti ca lipsa semnaturii angajatului sau angajatorului pe c.i.m. presupune un consimţământ valabil ?
Bineinteles ca valabilitatea consimţământului nu este afectata de semnatura Angajatorului, atata vreme cat contractul este inregistrat si transmis in termenul legal in Reges (si dupa cum am spus, ulterior platite si contributiile legale aferente), cu alte cuvinte manifestarea de vointa a Angajatorului este fara echivoc si fara rezerve, in sensul incheierii actului juridic respectiv a contractului individual de munca.
Asa cum am scris:
trandafir2 a scris:
Angajatorul nu a semnat contractul, insa l-a inregistrat si transmis in termenul legal in Reges, ulterior a platit si contributiile legale aferente.

Pentru mine este mai mult decat clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fara semnatura donigao donigao Buna ziua, Speta: dosar complet de personal, insa de pe contractul individual de munca lipseste semnatura salariatului (omisiune), contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suciu_diana suciu_diana Buna seara, cat de legal este un contract de munca primit de angajat cu semnatura sa in copie si cea a angajatorului in original? Mai clar: la angajare, ... (vezi toată discuția)
Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)