avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare auto

am omasina pe numele mamei mele,mama este plecata din tara as vrea sa o vand si sa-mi cumpar alta,am buletinul mamei,cum pot proceda
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:59, 28 Martie 2015
Legal nu puteti proceda decat cu procura din partea mamei. Daca mama este in alta tara sa se duca la consulat si sa faca o procura pe numele dvs. , apoi sa v-o trimita.
Afirmati ca auto apartine mamei dvs,respectiv dvs nu detineti calitatea de proprietar
Pentru a putea desfasura demersuri legale de tranzactionare auto,este necesar sa detineti procura incheiata de mama dvs in favoarea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru apartament doniata doniata Va rog sa ma ajutati intr o problema.Eu traiesc de mai multi ani in Spania, dar am un apartament in tara pe care acum vreau sa l vand. Am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament segovia_48 segovia_48 Băiatul meu este stabilit în Spania . Are un apartament în România pe care vrea să-l vândă . Pot să-l reprezint la tranzacție și care este procedura ? (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de mostenitor CelenaW CelenaW tatal a murit luna trecuta, noi suntem 3 frati care nu ne intelegem si eu nu sunt in tara. nu stiu pe ce nume este casa in care locuiesc parintii . mama este ... (vezi toată discuția)