avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperarea cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperarea cheltuieli de judecata

buna ziua
am castigat un proces in fata celor de la EOS. cu obligatia lor de a-mi restitui cheltuielile de judecata. in cat timp sunt obligati sa imi restituie aceste sume? exista vreun maxim de zile pt a mi se vira suma? sau voi fi nevoita sa ma judec cu ei si pt asta?ms
Cel mai recent răspuns: flaviamihaela , utilizator 15:22, 1 Februarie 2016
Legalizati hotararea respectiva,comunicati-o catre firma de recuperari insotita de o notificare in care solicitati plata cheltuielilor de judecata intr-un termen de ....(cate zile doriti dvs)iar in cazul in care nu se conformeaza va adresati unui executor judecatoresc.
multumesc frumos pt raspuns.
buna barbone_2006 , sant intr-o situatie asemanatoare, ati primit cheltuielile si in cat timp dupa ce ati facut cerere? eu am trei saptamani si nimic nici un raspuns, nici de la primarie unde am depus cerere de restituire a taxei de timbru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Am câștigat o contestație la executare iar instanța a dispus, printre altele, returnarea taxei de timbru judiciar. cum să procedez pentru a recupera această sumă? stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Am castigat un proces civil (contestatie la executare). Instanta a dispus ca dupa ramanerea definitiva a hotararii, paratul sa-mi intoarca suma executata ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de 3% intr-un partaj dupa divort Functionar43 Functionar43 Am divortat anul trecut, dorim sa facem partajul. Este vorba de un apartament cu 2 camere. Ne-am inteles si ne-am gandit la un partaj conventional. Am ... (vezi toată discuția)