avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de avans pentru marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de avans pentru marfa

Ce clauze pot trece la un contract de avans pentru marfa pe care o aduc din afara, prin care sa oblig clientul sa achite restul de bani si sa ridice marfa dupa ce i-o comand si vine in tara?
Intreb deoarece am un client care a platit avans dar nu mai vrea bunul comandat iar eu am facut cheltuieli cu comanda si transportul in tara si in final am ramas cu bunul pe stoc si nu se vinde. Ok, el a pierdut avansul, dar eu nu am castgat mare lucru, ba ma i mult, am fost incurcat de el.
Cel mai recent răspuns: CristescuD , utilizator 08:56, 3 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea clientului la comanda gabrielaion gabrielaion Buna ziua. M-am cam saturat de clientii care profita de atitudinea abuziva a institutiilor statului si te joaca cum vor ei. De aceea clientii mei persoane ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga sa-i restitui avansul? Eusebio777 Eusebio777 Bună ziua, Eusebio este numele meu și vin cu următoarea situație, la care sper și va rog sa primesc un raspuns: un client a comandat de la magazinul la ... (vezi toată discuția)
Firma cu probleme din cauza furnizorului George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog sa-mi spuneti si mie daca se poate , am un srl care functioneaza in domeniul mobilei si la inceput am cautat un importator de mobilier care ... (vezi toată discuția)