avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie - Pilon II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie - Pilon II

Buna ziua,
In anul 2007 am aderat la fondul de pensii private Pilon II, la Interamerican. Intre timp, acesta a fost absorbit de catre Eureko, care, anul trecut, a fuzionat cu Aegon. Mentionez ca, de la niciuna dintre aceste societati, nu am primit in toti acesti ani, vreo instiintare referitoare la situatia depunerilor, fuziuni, conditii transfer, samd. Doar in urma solicitarilor mele scrise, au binevoit a-mi trimite informatii. Luna aceasta, am intreprins demersurile necesare aderarii la fondul de pensii administrat privat ING. Dupa transmiterea noului act de aderare catre Aegon, am fost contactat de acestia din urma, spre a fi instiintat ca voi fi penalizat cu 5% din valoarea depunerilor, pentru ca sunt considerat ‘client nou’, fuziunea Eureko-Aegon avand loc in octombrie 2014. La sesizarea mea, si anume ca, nu am primit niciun fel de corespondenta, acestia s-au exonerat de orice raspundere, sustinand ca nu sunt raspunzatori pentru livrarile Postei Romane. Este legala, sau reprezinta un abuz, aceasta penalizare ? Si ce anume trebuie sa intreprind in continuare ?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
Oba, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributie cas camellia_camy camellia_camy IN CAZUL IN CARE NU AM STIUT CA TREBUIE SA PLATESC ASIGURAREA CAS SI SUNT PERSOANA FIZICA AUTORIZATA DIN 2001,SUNT OBLIGAT SA PLATESC DIN URMA PE TOTI ACESTI ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca de asigurari bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog, am vreo sansa in instanta impotriva celor de la ING Fond de pensii? Eu am facut un contract cu ei in anul 2006 pe o ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului de pana la 2 ani in cazul adoptiei ralucacserei ralucacserei Buna ziua, As vrea sa va expun situatia mea si a sotului meu: dorim sa adoptam un copil, am efectuat deja toate demersurile in acest sens, astfel incat avem ... (vezi toată discuția)