avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furnizare servicii de cablu si telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furnizare servicii de cablu si telefonie

Buna ziua,

Daca ma puteti ajuta cu un sfat, v-as fi recunoscatoare, in ceea ce priveste problema expusa mai jos:
Am semnat un ctr de furnizare servicii de cablu si internet in februarie 2013, pe 18 luni ( perioada minima obligatorie pt serviciile alese). In febr 2014, un reprezentant al furnizorului de servicii a semnat un act aditional, in numele meu, cu semnatura mea in fals,prin care se prelungea ctr inca 24 luni, dar si prin care primeam reducere 50% timp de 4 luni. La casierie nu se putea plati pretul intreg al abonamentului conform ctr original, din cauza actului aditional fals. Dupa sesizarile mele numeroase, furnizorul de internet si cablu a anulat actul aditional fals dar mi-a facturat reducerea de 50% pe cele 4 luni....Nu consider ca este normal sa platesc, atata timp cate EI au comis fals si inscriere in fals. Nici nu pot opri contractul cu ei, deoarece trebuie sa fiu cu soldul pe zero, insa nu intentionez sa achit acea diferenta. La ANPC inca nu am facut sesizare. Imi puteti spune, va rog, daca exista alta cale de a-i obliga de la exonerarea facturii in cauza? Si daca da, care ar fi aceea. Mentionez si ca mi-am schimbat domiciliul si nu pot merge fizic in Bucuresti ( acolo am incheiat ctr initial).Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract upc Gaby811 Gaby811 Buna seara, In data de 21.01.2010 am incheiat un act aditional cu UPC Romania prin care am preluat contractul unei terte persoane, obiectul contractului ... (vezi toată discuția)
Modificare / reziliere contract rcs rds georgebogdan georgebogdan Buna ziua. M-am "izbit" de urmatoarea problema: dupa ce am semnat un contract cu RDS RCS pentru upgrade de abonament - la 30 EURO (4 ani de contract derulat ... (vezi toată discuția)
Contract rds ?inexistent? cosminl cosminl Buna ziua Doresc ajutorul Dumneavoastra intr-o problema care ma macina zi de zi si care ma face in fiecare zi sa ma intreb daca mai am mult pana incep ... (vezi toată discuția)