avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbarea liftului - platesc si locatarii de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbarea liftului - platesc si locatarii de la etajul 1?

daca se schimba liftul blocului cei de la et1 platesc? atentie nu reparatie ci schimbare. cabina si daca se calculeaza pe persoane sau pe apartament?
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2009
marius olm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:44, 2 Iulie 2009
Inseamna ca daca vrem se poate. Daca ne implicam rezolvam. Sa fim optimisti si sa citim si aceste mesaje pozitive din care aflam ca lucrurile pot functiona intr-o asociatie de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa bloc mfrincu mfrincu buna ziua, am descoperit recent forumul dumneavoastra si am si eu o intrebare. locuiesc la ultimul etaj la bloc si am probleme cu acoperisul in dreptul ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna geo_x geo_x Buna ziua!l as dori sa stiu daca la o asoc. de locatari formata din 3 scari gestiunea e comuna?scara noastra desi este la zi,platim penalitati la electrica ... (vezi toată discuția)
Preturi utilitati BLUE1963 BLUE1963 Poate ca e nevoie de un asemenea topic in care sa vedem si sa facem o comparatie a preturilor pe care le platim pentru utilitati . Voi incepe prin a ... (vezi toată discuția)