avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestare de servicii in Germania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestare de servicii in Germania

Buna dimineața.

Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de prestări cu un alt SRL, DAR....prestarea de servicii urmează sa se desfășoare in Germania.

Cum fac legal acest lucru, cum duc muncitorii acolo? In afara faptului ca voi plăti diurna muncitorilor, ce alte implicații mai sunt?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: marinar , utilizator 08:42, 1 Aprilie 2015
Rog un admin sa stearga acest subiect, il voi rescrie la "dreptul muncii", poate am mai mult succes.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii in germania marinar marinar Buna dimineața. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu firma germana Cristi85-01 Cristi85-01 Doresc sa va supun atentiei si totodata sa va solicit ajutorul pentru urmatoarea chestiune: 1.O fabrica germana care produce materiale utilizate in domeniul ... (vezi toată discuția)
Cum sint reglementate in acest moment colaborarile pe termen lung si mediu dintre 2 srl? BICAL BICAL Ar trebui sa inchei un contract de colaborare pe termen lung ( prestari servicii ) cu un SRL. Mentionez ca sintem organizati si noi tot ca SRL si vom oferi ... (vezi toată discuția)