avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturi neinregistrate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturi neinregistrate

Buna ziua va rog sa ma ajutati intr o problema am un magazin alimentar si in urma unor verificari facute de noi am descoperit ca am cateva facturi neinregistr are de 3ani ce ma sfatuiti sa fac ca sa le pot inregistra cum sa procedez sa le inregistrez si apoi sa scad valoarea lor pe casa de marcat sa atasez o nota explicativa suma de pe facturi la un loc este destul de marisoara 'sa scad toata suma odata ce ma sfatuiti sa fac
Va multumesc din suflet#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters111875 , utilizator 16:05, 31 Martie 2015
Pe de o parte trebuie sa vedeti daca au fost inregistrate chitantele de plata a acestor facturi si daca nu au fost inregistrate in registrul jurnal de incasari si plati la data de pe chitante, le inregistrati la sfarsitul anului in registru, recalculati si depuneti declaratie 200 rectificativa pentru anul respectiv.
Apoi la facturi intocmiti nir si totalul nir-ului il treceti in registrul de gestiune zilnic ca intrari.
Nu inteleg, marfa intre timp a fost vanduta? Deci ar fi trebuit sa fie deja trecuta in casa de marcat la momentul respectiv.
Este vorba de facturi la cartele telefonice pe aparat facturile nu au fost inregistrate in jurnalul incasari si plati ele erau trimise prin posta iar la noi nu au ajuns acum noi am facut o solicitare financiara la ei si m am trezit cu facturi neinregistrate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile i.i. -servicii reincarcare cartele telefonie si carduri plati online Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme: 1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana ... (vezi toată discuția)
Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)