avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Infiintare sucursala societate in Italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Infiintare sucursala societate in Italia

Doresc sa infiintez o sucursala a unei societati in Italia. Precizez ca sucursala se va ocupa de vanzare onlie flori in Italia.
Care este statutul juridic si fiscal al acestei societati.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 10:01, 8 Mai 2018


olden a scris:

Foarte pe scurt sucursala poate fi descrisa ca fiind:



mai clar ca sa intelegi , altii simplifica fac PUNCT de lucru / sediu secundar in baza HOTARARII AGA , cu o PROCURA SPECIALA si taxele la ORC sunt mai mici .
IN ITALIA te obliga fiscal la SUCURSALA ?

ai incercat sa depui dosar pentru deschidere sediu secundar in spatiul UE la Registrul Comertului inainte de a inregistra in statul respectiv acel sediu secundar? eu cred ca nu.
procedura este alta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crerea unei filiale a unei companii canadiene pcristian43 pcristian43 Dupa cum scrie titlul, as vrea sa deschid o filiala a unei firme de jocuri video de origine canadiana insa, cu sedii si in SUA. Vreau sa stiu, ce proceduri ... (vezi toată discuția)
Sucursala - urgent! anonim24 anonim24 Am de recuperat niste bani de la o sucursala. Chem in judecata doar societatea-mama sau si societatea mama si sucursala, avand in vedere ca sucursala nu are ... (vezi toată discuția)
Diferente intre punct de lucru si susursala irina.comardici irina.comardici Buna ziua, Poate sa ma lamureasca cineva in privinta diferentelor intre punctul de lucru si sucursala? Care sunt avantajele si dejavantajele fiecareia ... (vezi toată discuția)