avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii minori

Daca tatal este plecat din tara si eu la randul meu vreau sa plec sa ma stabilesc cu copii in afara tarii cum pot proceda?Am vreo sansa daca actionez in instanta daca tatal nu este prezent?
Ce anume va doriti sa obtineti in instanta ? Suplinirea consimtamantului tatalui pentru parasirea Romaniei ? Stabilirea locuintei copiilor in strainatate ? Exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti ?
exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti
mai exact nu vrea sa imi dea semnatura sa pot pleca cu copii nu stiu ce ar trebui sa fac ?
multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
gi-jane2, moderator
Dati si dvs detalii.. sunteti divortati, nu, nu ati fost casatoriti, v-ati judecat vreodata..
mai curand obtineti suplinirea consimtamantului decat custodia exclusiva
Da suntem divortati de 4 ani ani copii sunt in cresterea mea cu domicilul la mine s-a stabilit o pensie alimentara de 400 de lei care nu a platit niciodata .

Alte discuții în legătură

Tatal refuza sa-si dea acordul lilicu lilicu - divortul a fost anul trecut in ianuarie , pe vechiul cod, si mama are custodia copilului , tatal are drept de vizita - mama sa recasatorit cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta antoniaelena antoniaelena Buna seara , pot cere o ordonanta de urgenta in conditiile in care vreau sa plec din tara cu copilul minor iar tatal nu vrea sa-si dea acordul? Un proces ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor LidiaSav LidiaSav Divort de comun acord cu soțul, mergem la notar. Eu vreau sa plec din țară cu tot cu copil dupa pronunțarea divorțului. Pot face asta, chiar daca ... (vezi toată discuția)