avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produse

Buna ziua! Lucrez la un magazin de haine second hand si as dori sa stiu in ce conditii sunt obligata sa primesc produse returnate si in ce termen conform legii? Mi-a venit o doamna cu un produs sa.l returneze dupa 3 saptamani desi produsul nu avea nici un defect, invocand ca sunt obligata sa primesc produsul in termen de 30 de zile. As vrea sa ma lamuriti cu privire la acest aspect ca sa stiu pe viitor cum sa actionez in mod corect. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:28, 1 Aprilie 2015
Nu aveti astfel de obligatii.
Spuneti-i politicos doamnei sa vina ea cu legea care obliga comerciantii sa schimbe in 30 de zile produsele cumparate din magazine (deci nu online, dar si acolo termenul e altul - 14 zile) si o sa ii dati doua inapoi. Produse, desigur :)


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Dreptul consumatorului de a returna produsele Reala Reala Salutare tuturor, Am marea rugaminte de a-mi confirma daca eu inteleg corect legea (O.G.) 130/2000 (modificata prin legea ... (vezi toată discuția)