avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozite
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozite

Am lucrat in ultimii ani la o firma fara filiala in Romania cu activitate in afara Uniunii Europene. Recent am demisionat si am descoperit ca angajatorul nu a platit taxe si impozite.
Am primit o propunere de colaborare de la o firma similara, daca inffintez un PFA ca sa-mi pot plati taxe trebuie sa platesc retroactiv?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:12, 1 Aprilie 2015
Nu puteti plati retroactiv pe pfa decat doar ce e valabil dupa data infiintarii la regsitrul comertului si inregistrarii la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pfa Grigorash Grigorash Recent am primit o propunere de colaborare de la o firma internationala de service in industria petroliera. Firma nu are filiala in Romania si activitatea se ... (vezi toată discuția)
Am devenit pfa cu caen 7420, ce declarații trebuie sa depun? Mara8912 Mara8912 Sunt angajata full time la o firma, insa recent am devenit PFA cu CAEN 7420,ce declaratii trebuie sa depun la ANAF? Am înțeles ca trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)