avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare case

Am construit o casa pe un teren donat de mama mea ,terenul este pe numele meu mentionez ca sunt casatorita ,intrebarea mea este daca pot sa intabulez casa pe numele copiilor mei , am 2 copii minori.Daca se poate ce trebuie sa fac?Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:19, 3 Aprilie 2015
pe numele cui a fost obtinuta autorizatia de constructie?
din cate cunosc acelasi "PROPRIETAR" de autorizatie si restul avizelor se va inscrie si la final.
Daca se facea de la inceput pe numele copiilor trebuia sa dati un acord de construire si in baza acestuia copii obtineau toate avizele necesare si in final erau proprietari pe constructie.
Toate actele sunt pe numele meu deorece terenul este pe numele meu.
atunci nu aveti cum sa faceti intabularea constructiei pe numele copiilor.
Terenul este al dumneavoastra mostenit, iar constructia este bun dobandit in timpul casatoriei iar proprietari sunt sotul si sotia, cam astea sunt procedurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind ... Dragos_Franco Dragos_Franco Buna ziua, va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o opinie privind urmatoarea situatie. Sotia mea a primit mostenire un teren de la parintii ei. Ne-am gandit ... (vezi toată discuția)
Acte casa la rosu calisse calisse sotia are act de donatie pe un teren. pe acest teren am construit impreuna o casa la rosu. autorizatia de constructie este pe numele sotiei. pot trece casa pe ... (vezi toată discuția)