avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ACCIDENT IN PERUGIA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ACCIDENT IN PERUGIA

BUNA ZIUA! AM APELAT LA DV IN SPERANTA CA MA VETI AJUTA! ANUL TRECUT IN NOIEMBRIE AM AVUT UN ACCIDENT CU MASINA IN ITALIA! MASINA MEA ARE ASIGURARE IN RO AM FOST TAMPONATI DIN SPATE DE O Dna ITALIANA CARE AVEA ASIGURARE DIRECT LINE AJUNSI IN RO AM AVUT PROCESUL VERBAL AL POLITIEI STRADALE SI NUMELE ACESTEI DOAMNE AM TRADUS ACESTE DOCUMENTE SI LE AM TRIMIS LA ASIGURAREA AVUS INTERNATIONAL.DE ATUNCI TELEFONAM MEREU SI INCA NU AVEM NICI UN REZULTAT!NE-AU SPUS CA NU POT LUA LEGATURA CU ASIGURAREA DIN ITALIA SI CA VA TREBUI SA II DAM NOI IN JUDECATA. CE PUTEM FACE? CUI VA TREBUI SA NE MAI ADRESAM?POSIBIL SA FIE O ASIGURARE FALSA A ACESTEI DOAMNE? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: michael_info , utilizator 11:19, 4 Mai 2016
Acest lucru l-ati primit in scris ? Daca nu, solicitati in scris motivarea refuzului despagubirii !
Puteti lua legatura si cu BAAR, pentru verificarea valabilitatii politei RCA, aici [ link extern ]
Si eventual puteti depune plangere la ASF, in cazul in care cei de la BAAR confirma faptul ca AVUS INTERNATIONAL este corespondentul societatii din Italia si nu v-a gestionat dosarul de dauna. aici [ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
Laszlo Bicsak, Alte profesii
avus este doar imputernicit de societatea de asigurari din italia.despagubirea trebuie sa v-o acorde asigurarea din italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarea in italia costy_0904 costy_0904 sal sunt nou pe acest forum si am mare nevoie de un sfat din partea celor care ma pot ajuta.Cu doua luni in urma am facut un accident in italia (masina mea ... (vezi toată discuția)
Daune accident in italia amedeia_vitega amedeia_vitega Buna ziua...in luna august 2014 am avut un accident cu masina in Italia, un cetatean italian asigurat la Unipol a intrat in lateral, in timp ce sotul meu ... (vezi toată discuția)