avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am fost prins baut la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am fost prins baut la volan

buna.sunt Marius si am fost oprit de politie in sat si ma pus sa suflu in etilotest si a iesit 0,66in aer.casa si bausem trei beri si 100 grame de coniac si am fost parat de cineva cand ma deplasam acasa[la un km era casa].cei de facut ,as dori un raspuns sa stiu cei de facut
Cel mai recent răspuns: mario21 , utilizator 22:36, 1 Aprilie 2015
Si atunci ce va mirati ca a durat atat?
Daca nu ati platit probele biologice, ati stat pana s-au platit din fondurile ministerului.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
politaiu sigur sau procurori care dorm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,50 in aerul expirat Dorin2013 Dorin2013 am fost depistat de catre un echipaj de politie cu alcool 0,50 in aer,vas ruga daca poate cineva sa-mi spuna cat poate sa-mi iasa la analiza de singe,bausem 2 ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,51 Alex2121 Alex2121 Am fost oprit de un echipaj de politie,am fost testat rezultatul fiind 0,51 mi sa recoltat o proba de sange doar una la ce sa ma astapt? am beut 5 beri:((#-o#-o (vezi toată discuția)
Curiozitate consecințe consum marijuana la volan Mihai28476w6 Mihai28476w6 Ce consecinte sunt daca esti oprit de poliție si ai consumat marijuana (oprit la volan ) multumesc anticipat (vezi toată discuția)