avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit si contributii PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit si contributii PFA

Va rog sa-mi spuneti de cand se aplica obligatia PFA de a plati contributia CAS chiar daca este angajat cu norma intreaga la o alta firma si pentru ce an nu mai este deductibila contributia CASS?
Cel mai recent răspuns: lianar , utilizator 19:16, 2 Aprilie 2015
Nu se stie. Pentru anul acesta e o prevedere in codul fiscal pe care cred ca o stiti si cu asta mergem. Cand va aparea ceva concret in monitorul oficial, atunci vom vedea.
Multumes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa la cas si cass scorus69 scorus69 Buna seara va rog frumos sa mi spune ti daca un PFA acum infiintat declara pe declaratia 220 ca venit estimat un venit mai mic decat 700 lei este ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa & angajat norma intreaga colt1504 colt1504 Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca intrebarile mele sunt mai stupide, dar chiar nu ma pricep deloc la chestiile de fiscalitate si ... (vezi toată discuția)
1 iulie / cas & cass tome_ionica tome_ionica PFA sistem real. Sunt la zi cu platile in formatul actual. Concret, ce trebuie sa facem dupa 1 iulie legat de pensii si asigurari sociale? multumesc. (vezi toată discuția)