avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Emitere bon fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Emitere bon fiscal

buna seara...am si eu o intrebare legata de detalierea produselor din baruri pe bonurile fiscale...produsele trebuiesc detaliate amanuntit sau nu..ex:...fanta detine mai multe game de produse...fanta de lamaie...portocale...etc...produsele pot fi cuprinse intr-un singur cod adica racoritoare sau trebuie detaliat pe bon fiscal...adica fanta portocale...sau fanta lamaie...si inca o in trebare...dupa ce se scoate zet-ul la ora 24 si se bate pe casa dupa ora 00.01 impozitarea produselor este alta sau aceasi de 3%...exista ora de noapte si pt baruri sau doar pt discoteci cluburi...etc...va multumesc

Alte discuții în legătură

Impozitul pe profit lucky_33 lucky_33 Buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine ? -am o firma si are activitate de discoteca si comert cu amanuntul in magazin. -conform codului fiscal din ... (vezi toată discuția)
Bilete intrare club/cafenea raduprq raduprq Buna ziua tuturor! Intentionez sa deschid un cafe/club unde noaptea voi organiza petreceri la care voi percepe taxa de intrare. Intrebarea mea este: cu ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat adrianabresug adrianabresug avem un mag. cu amanuntul deoarece langa noi mai exista un magazin cu aceleasi produse acordam discount clientilor care cumpara cantitati mai mari .Discountul ... (vezi toată discuția)